Apotheek Theresia – Den Haag

Apotheek Theresia

Theresiastraat 125 2593AE Den Haag Tel:070-3836566 Fax:070-3836557

PATIENTINFORMATIE OVER HET CORONAVIRUS

Uw apotheek in Den Haag

U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. In december kan het op momenten druk zijn. Wij adviseren u om uw medicatie op tijd te bestellen.
Mondkapjes zijn sterkt in prijs verlaagd. De apotheek kan u hierover informeren.

Contracten met zorgverzekeraars 2022

Voor 2022 is onze onderhandelpartij met alle zorgverzekeraars in gesprek om een overeenkomst voor het leveren van geneesmiddelen en daaraan gerelateerde zorg te verkrijgen. We hebben goede hoop dat dit gaat lukken.

Brochure hoe kies ik mijn Zorgverzekering 2022

Via onze beroepsorganisatie is er een brochure beschikbaar welke inzicht geeft in hoe zorgverzekeraars omgaan met de vergoeding van apotheekzorg. U kunt deze brochure gebruiken als informatiebron om zo mogelijk uw zorgverzekering te heroverwegen.

Klik hier om de brochure te bekijken.

Zorgverzekeraar en apotheek 2022

Mocht u twijfelen of u volgend jaar bij de juiste zorgverzekeraar zit, klikt u hier. Deze link is toegevoegd om u te helpen bij het maken van een juiste keuze!

Kijksluiter maakt de bijsluiter begrijpelijk

Gebruikt u weleens medicijnen? Dan kent u ongetwijfeld de bijsluiter die in de verpakking van een medicijn zit. Veel mensen vinden de bijsluiter ingewikkeld. Daarom is er nu Kijksluiter! Kijksluiter is een bibliotheek van ongeveer 5.000 animatievideo’s, waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van uw medicijn in begrijpelijke taal wordt uitgelegd in een filmpje.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Per 25 mei 2018 treedt deze nieuwe privacyregeling in werking.
Speciale aandacht vragen wij in dit kader voor: uw teruggebrachte medicatie!