Algemene informatie – Apotheek Theresia – Den Haag

Apotheek Theresia

Theresiastraat 125 2593AE Den Haag Tel:070-3836566 Fax:070-3836557

Algemene informatie

Wist u dat Apotheek Theresia u de volgende services aanbiedt?

  • Herhaal Service: 3-maandelijkse automatische levering van uw chronische medicatie. Wij zorgen voor de aanvraag van uw chronische recept bij de huisarts. Meld u zich aan bij een van onze medewerkers.
  • Afhaalbericht: wanneer uw medicatie gereed staat, ontvangt u van ons bericht. Geef uw e-mail en 06-nummer aan ons door aan de balie of stuur ons een e-mail (farmacie@apotheektheresia.nl) met uw gegevens.
  • Geneesmiddelen Uitgifte Automaat: 24/7 uw medicatie ophalen, op elk tijdstip dat het u uitkomt! Meld u zich aan via een van onze medewerkers in de apotheek of stuur ons een e-mail (farmacie@apotheektheresia.nl) .
  • Uw Zorg Online App: download de app en vraag uw chronische medicatie eenvoudig aan.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur – 17.30 uur.

Dienstregeling

Buiten de reguliere openingstijden kunt u terecht bij de Spoedapotheek. Deze apotheek bevindt zich op het terrein van het Haga Ziekenhuis Leyenburg, Leyenburgweg 275 telefoon 070-2101465 vanaf 17.30 uur.

Bezorgen

In die gevallen dat u uw genees-, verband- en hulpmiddelen niet zelf in de apotheek kunt ophalen kan de apotheek deze bij u thuis bezorgen. Wij bezorgen tussen 12-18 en kunnen geen bezorgtijden met uw afspreken.

Uw arts kan de recepten per telefoon, fax of elektronisch aan de apotheek doorgeven. Of U kunt de apotheek vragen een nieuw recept bij u af te halen.

Herhalingsrecepten worden in het apotheek-computersysteem opgeslagen. Als u niet naar de apotheek kunt komen kunt u telefonisch of per e-mail uw herhalingsmedicatie aanvragen.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over het gebruik van uw medicatie of bijwerkingen hiervan? Twijfelt u over wisselwerking met andere geneesmiddelen? Wilt u meer weten over het gebruik van uw medicijnen in het buitenland? Tijdens het inloopspreekuur van de Apotheek Theresia kunt u terecht met deze en andere vragen over uw aandoening en geneesmiddelengebruik. Dagelijks van 10:00 tot 11:00 uur is er inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u al uw vragen bespreken met de apotheker.